Sigarayı bırakmak için 10 ipucu - Bölum 3

8. Alışkanlıkları izlemek için bir uygulama kullanın
Tablet bilgisayarda sigarayı bırakmak
Bazı uygulamalar sigara içmenin izlenmesi ve azaltılmasına yardımcı olabilir.
Sigara içme gibi alışkanlıklar, bazı ipuçlarına cevap olarak tetiklenir. Araştırmalar, belirli bir ayarda basit bir eylemin tekrarlanmasının, benzer eylemlerde bu eylemin harekete geçmesine yol açtığını; örneğin, sabah kahvenizle otomatik olarak sigara içebilirsiniz .

Ancak, IQOS Heets Bronze Sigara Tütünü Heets Purple Sigara Tütünü sağlıklı eylemler aynı bağlamda tutarlı bir şekilde tekrarlanarak sağlıklı alışkanlıklar oluşabilir ve ilerlemenizi izlemenize yardımcı olacak çevrimiçi çeşitli ücretsiz uygulamalar vardır.

Bu uygulamalar sigara tüketimini ve nikotin özlem ipuçlarını izlemenize yardımcı olabilir; Bu bilgi daha sonra eski sağlıksız olanın yerine yeni bir sağlıklı alışkanlığın ne zaman ve nerede güçlendirileceğini planlamak için kullanılabilir.

9. Bir liste yapın
Soğuk hindiyi bırakmayı planlayan sigara içenler için motive kalmak için bir liste yapmak zamanları zorlaştığında yardımcı olabilir. Bu nedenler şunları içerebilir:

Genel sağlığı geliştirmek.
Para biriktirmek.
Çocuklar için iyi bir örnek oluşturmak.
Daha iyi görünmek ve daha iyi kokmak.
Kontrolü ele almak ve bağımlılıktan kurtulmak .
Listeyi her gün ve özellikle zor anlarda gözden geçirerek sigara içenler, hedeflerinin olumlu yönlerine odaklanma ve bırakma isteklerini pekiştirme fikrini geliştirebilirler.

10. Tai Chi'yi uygulayın
Bağımlılık ve Terapi Dergisi'nde yapılan bir araştırma , heets sigara fiyati Tai Chi'yi haftada üç kez uygulamanın, iqos 3 lacivert insanlara "sigarayı bırakma veya alışkanlıklarını azaltma" konusunda yardımcı olmak için etkili bir araç olduğunu öne sürüyor. Tai Chi'nin bir ek avantajı da kan basıncını iyileştirmesi ve stresi azaltmasıdır. Yoga , Aspire Avp Aio Pod Kit meditasyon ve Tai Chi gibi zihin-beden uygulamaları , bırakmaya çalışanlara alternatif bir ilaçsız tedavi seçeneği sunar.

Neden bugün sigarayı bırakmak için yukarıdaki önlemlerden bazılarını denemiyorsunuz? Terapilerin bir kombinasyonunun, herhangi bir tek yaklaşımdan daha başarılı olması muhtemeldir. Tekrarlama meydana gelirse, Iqos 3 lacivert kayma nedenini belirlemeye çalışın ve tekrar deneyin; Sigara içenlerin çoğu, Vaporesso Revenger 220W Aspire AVP AIO POD Kit Elektronik Sigara alışkanlıklarına son vermeden önce birkaç kez bırakmaya çalışırlar.